Haemme kehittämissuunnittelijaa nuorten valmennuksiin

Tule Aspa-säätiön kehittämisen tiimiin tekemään ihmisen hommaa!

Haemme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen KEHITTÄMISSUUNNITTELIJAA Jyväskylän alueelle STEA:n rahoittamaan Omat avaimet -toimintaan, jota toteutetaan yhteistyössä Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa. Kehittämissuunnittelijana tulet vastaamaan toiminnon sisällä olevasta omasta kokonaisuudesta nimeltä 4You. Työn aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

4You on ryhmämuotoinen valmennus lastensuojelutaustaisille itsenäistymisvaiheessa oleville nuorille, jossa etsimme ryhmävalmennusten avulla nuorille konkreettisia keinoja arjen hallintaan sekä uusia sosiaalisia suhteita ja elämän sisältöjä. Se on kehitetty yhteistyössä noin 40 lastensuojelutaustaisen itsenäistymisvaiheessa olevan nuoren kanssa.  

Saatat olla etsimämme nuorten luottoaikuinen jos… 

  • Tulet toimeen erilaisista taustoista ja elämäntilanteista tulevien nuorten (17-23v) kanssa, joilla on monenlaisia elämän haasteita.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta ryhmien ohjaamisesta ja valmentamisesta. Työhön on olemassa hyvät ohjaajan oppaat. Sinun tehtävänäsi on luoda turvallinen ja innostava ryhmä nuorille.
  • Ryhmien ohjaamisen lisäksi osaat antaa nuorille myös yksilöllistä tukea siten, että he pystyvät osallistumaan ryhmiin.
  • Olet nopea verkostoitumaan. Verkostoasi ovat esimerkiksi alueen nuorisokodit ja lastensuojelun jälkihuoltoa tuottavat toimijat. 
  • Haluat tehdä työtä yhdessä lastensuojelun kokemustoimijanuorten kanssa.  
  • Pystyt työskentelemään noin 2 iltaa viikossa Jyväskylässä nuorten ryhmien ohjaamisen parissa. Työ sisältää myös mahdollisesti satunnaista viikonlopputyötä. Hallinnolliset työt voit tehdä etänä. 
  • Sinulla on tarkkuutta hoitaa hallinnolliset asiat.
  • Voit toimittaa meille rikostaustan selvityksen.

Toimintaan osallistuneiden nuorten mielestä… 

  • Hyvällä 4You-työntekijällä on joustava tilannetaju ja sietokykyä erilaisille asioille.
  • Hyvä 4You-työntekijä ei ole tiukkapipo, ei tuomitse, ei vähättele eikä varsinkaan valista.

Tässä on loistava paikka vaikuttaa nuorten elämään myönteisesti. Tarjoamme sinulle osaavan ja asiantuntevan tiimin tuen, kivat työkaverit, hyvät mahdollisuudet työn ja muun elämän yhteensovittamiseen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa omia verkostojasi. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä laajoilla työterveyshuollon palveluilla. Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemus. Hakuaika päättyy 16.1.2022. 

Vastaamme myös mielellään kysymyksiisi. Lisätietoja tehtävästä antavat:

– Karoliina Ahonen 29.12 klo 12-14, p. 040 455 2677
– Siinä Vättö 5.1 klo 8-10, p. 040 631 1128
– Jussi Paananen 13.1 klo 12-14, p. 040 631 9244

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si 16.1.2022 mennessä. Lähetä hakemus rekrytointipalvelumme kautta

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Aspa-säätiö vuokraa asuntoja arjessaan tukea tarvitseville. Tarjoamme vuosittain kodin noin 200 asukkaalle eri puolella Suomea. Kehitämme hankkeissamme asiakkaidemme itsenäistä elämää ja tuemme toiminnassamme ihmisiä hyödyntämään ja tunnistamaan omia voimavarojaan. Meille on tärkeää, että jokainen voi kokea itsensä merkitykselliseksi.

Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa!  

Löydät meidät myös somesta: FacebookInstagramLinkedInTwitter ja YouTube.