Haemme palvelupäällikköä

Hymyilevä nainen.

Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä yhteiskunnallisessa yrityksessä? Haluaisitko kehittää Aspa-kotiemme toimintaa ja tukea henkilöstöämme asiakkaidemme itsenäisen elämän rakentamisessa? Ajatteletko asiakaslähtöisesti ja omalla palveluasenteellasi jaat osaamistasi myös muille?

Haemme nyt Aspa Palvelut Oy:n hallintoon palvelupäällikköä.

Mitä palvelupäällikön tehtävä sisältää?

Palvelupäällikkönä johdat oman toiminta-alueesi esihenkilöitä ja sitä kautta useamman Aspa-kodin tavoitteellista ja taloudellisesti kannattavaa toimintaa sekä sen kehittämistä.

Hyvä asiakaskokemus on toimintamme tavoite ja jokainen aspalainen on tässä merkittävässä roolissa. Palvelupäällikkönä vastaat laadukkaan palvelutoiminnan toteutumisesta Aspan toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä Aspa-kotien johtajien ja henkilöstön, sekä palveluntilaajien kanssa vastaten asiakkaille ja tilaajille annetuista palvelulupauksista.

Edellytämme sinulta sitoutumista Aspan arvoihin ja henkilökeskeiseen toimintatapaan sekä vahvaa kokemusta palvelutoiminnan laadukkaasta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi ratkaisukeskeinen ja arjen haasteiden lisäksi haluat olla kehittämässä ja johtamassa myös tulevaisuuden palveluja. Hyvällä henkilöstöjohtamisella mahdollistat Aspa-kotien onnistumisen omissa tavoitteissaan. Sinulla on vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan AMK-tutkinto sekä valmius matkustaa kotimaassa.

Mitä Aspa Palvelut Oy tarjoaa sinulle?

Tulet osaksi meidän palvelupäälliköiden tiimiä ja toimit palvelujohtajan alaisuudessa. Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön. Aspa Palvelut Oy on osa Aspa-konsernia. Aspassa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja työhyvinvointisi tueksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Hienoa, odotamme innolla hakemustasi.

Työn toivottu aloitus on mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan, joten olethan pian yhteydessä, kuitenkin viimeistään 15.12023 mennessä. Liitä hakemuksen mukaan palkkatoiveesi.

Hae tehtävää rekrytointipalvelustamme

Tuleva esihenkilö, palvelujohtaja Sanna Aleksejev antaa mielellään lisätietoja. Tavoitat hänet numerosta 044 783 5463, sanna.aleksejev@aspa.fi. Sannan tavoitat parhaiten: to 5.1.2023. klo 9–11 ja ma 9.1.2023 klo 13–17