Haemme tutkijaa/asiantuntijaa jälkihuollon nuoria koskevaan selvityshankkeeseen

Aspa-säätiö sr etsii maisteria tai tohtoriopiskelijaa toteuttamaan lastensuojelun jälkihuollon nuoria koskevaa selvityshanketta. Hanke toteutetaan ajalla 1.9.–31.12.2022, mutta aloitus on mahdollinen jo elokuussa.

Tutkijan tehtävä on kokoaikainen. Työpisteenä toimii Aspa-säätiön toimisto Malmilla, mutta työ on mahdollista toteuttaa täysin etänä.

Hankkeen tavoitteena on koota jälkihuoltoa koskeva tutkimus (kirjallisuuskatsaus), haastatella jälkihuollon nuoria Jyväskylässä ja Helsingissä sekä analysoida Aspa-säätiön 4You-hankkeen palautteet ja tulokset. 4You-hanke toteutettiin vuosina 2019–2021 ja siinä mallinnettiin jälkihuollon nuorille suunnattuja valmennuskursseja arjen taitojen ja itsenäistymisen tueksi.

Toivomme, että sinulla on ymmärrystä jälkihuollosta ilmiönä, kokemusta nuorten haastatteluista sekä tulosten analysoinnista ja koostamisesta raportiksi. Tarjoamme kiinnostavan ja merkittävän tehtävän, tiimin tuen ja mahdollisuuden kasvattaa omia verkostoja ja osaamista.

Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen karoliina.ahonen@aspa.fi 12.8. mennessä. Haastatteluja järjestetään jo ennen määräajan umpeutumista ja sopiva henkilö valitaan heti, kun sellainen löytyy. Toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä 12.7. mennessä:
Aspa-säätiön kehitysjohtaja Karoliina Ahonen, karoliina.ahonen@aspa.fi