Liikkuvat palvelut yhdistyvät pääkaupunkiseudulla

Nainen istuu sängyllä ja ohjaaja selkä kameraan päin.

Pääkaupunkiseudun liikkuvat palvelut yhdistyvät. Jatkossa palvelua tuotetaan Helsingin Malmilta. Aspan liikkuvat palvelut tarjoavat kotiin vietävää tukea mielenterveyskuntoutujille Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Järvenpäässä.

Tuetun asumisen asiakkaat asuvat omissa kodeissaan eri puolilla pääkaupunkiseutua. Asiakkaita autetaan pärjäämään itsenäisesti omassa kodissaan. Kotiin vietävää tukea on mahdollista saada arkisin klo 8–18 asiakkaiden omien tarpeiden mukaisesti. Tarvittaessa heitä autetaan myös asunnon etsimisessä.

”Jatkossa palvelua koordinoidaan keskitetysti yhdestä paikasta käsin. Asiakkaille muutos ei näy. Tavoitteena on sujuvoittaa palvelua ja varmistaa sen tasalaatuisuus. Malmille siirtyy työntekijöitä Aspa-koti Sopulirinteeltä, Apilasta ja Koivurinteeltä”, kertoo palvelupäällikkö Anna Jung.  

Ohjaajamme tekevät jatkossakin asiakastyötä asiakkaan arvoja ja kotia kunnioittaen. Asiakas on tarjoamamme palvelun keskiössä ja hän saa yksilöllistä, juuri hänelle räätälöityä palvelua, tukea ja apua.

Liikkuvien palveluiden yhteystiedot:
Auli Aarniokoski, auli.aarniokoski@aspa.fi, p.040 750 1155