Mikä minusta tulee isona? – vertaistuellinen ADHD-paja 25.10. Jyväskylässä

Nuolet osoittavat tiessä eri suuntiin.

ADHD voi tuoda elämään haasteita mutta se voi olla myös vahvuutesi ja iso osa persoonaasi. Tule kuulemaan lisää ADHD-kokemustoimija Heini Lehtosen ajatuksia ja kokemuksia elämän haasteista ja miten niistä voi päästä eteenpäin.

ADHD-kokemustoimija on vapaaehtoistoimija, joka on saanut koulutuksen omakohtaisen kokemuksen välittämiseksi. Jokaisella meillä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan. Heini on omien vaikeuksiensa kautta löytänyt itsensä ja voimavaransa. Hän haluaa nyt jakaa nämä kokemukset teidän kanssanne.

Aika: 25.10.2022 kello 16–18
Paikka: Matara-sali, 2. kerros, Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä!

Pajassa käsitellään:

  • unelmia
  • itsetuntemusta
  • vahvuuksia
  • arvoja

Tervetuloa paikalle tai etäyhteyden päähän kuuntelemaan keskustelua ja löytämään omia vahvuuksiasi. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Keskusteluihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Ilmoittaudu mukaan 24.10. mennessä!
Kahvitarjoilu tilaisuuden alussa.

”Olen Heini, ADHD-kokemustoimija. Tämän lisäksi olen paljon muutakin: äiti, ura- ja psyykkinen valmentaja sekä yrittäjä. Olen 35-vuotias ja näihin vuosiin on mahtunut iloa, mutta myös haasteita, surua ja ajoittain epätoivoa. Uskon, että meillä kaikilla meillä on mahdollisuus vaikuttaa elämäämme. Askel askeleelta olen kulkenut kohti omannäköistä sellaista.” – Heini

Mentissa valmennus- ja hyvinvointipalvelut logo.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella

Lisätietoja tilaisuudesta:
kehittämissuunnittelija Sanna Inkiläinen, sanna.inkilainen@aspa.fi, p. 040 513 7563 (myös WhatsApp)