Tervetuloa Aspan uusille verkkosivuille

Uudet saavutettavat aspa.fi-verkkosivut on julkaistu. Tavoitteenamme oli rakentaa saavutettavat, selkeät ja ymmärrettävät sivut, jotka palvelevat erilaisia asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Uusien sivujen rakentamisessa olemme huomioineet erityisesti esimerkiksi asumispalveluiden käyttäjät ja heidän läheisensä, vuokralaisemme, palveluidemme tilaajat ja muut sote-alan ammattilaiset sekä potentiaaliset työnhakijat.

Halusimme rakentaa verkkosivut, joita kuka tahansa voi käyttää. Asiakkaidemme joukossa on niin kognitiivisista kuin fyysisistä syistä saavutettavuudesta hyötyviä, kuten esimerkiksi kehitysvammaisia ja näkövammaisia ihmisiä.

Panostimme löydettävyyteen myös ottamalla käyttöön sivujen sisäisen hakukoneen. Sen avulla sivuilla vieraileva voi etsiä tietoa helposti erilaisten hakusanojen avulla.

Kumppanimme sivustouudistuksessa on ollut Karhu Helsinki.

Saavutettavuus sivuillamme

Laki saavutettavista digipalveluista velvoitti myös meitä tekemään sivustostamme saavutettavan. Uudet sivumme on rakennettu WCAG-kriteeristön 2.1 AA-tason mukaan.

Saavutettavuuden auditoinnin sivustollamme on tehnyt Annanpura Oy. Auditoinnissa esiin tulleet puutteet löytyvät saavutettavuusselosteestamme ja ne korjataan vuoden loppuun mennessä. Jos huomaat sivustollamme muita saavutettavuuspuutteita, toivomme, että ilmoitat niistä meille.

Sivuillamme on käytössä myös ReadSpeaker-palvelu, jonka avulla sivuilla vieraileva voi kuunnella sivun sisällön ääneen luettuna.

Anna palautetta sivuista

Voit antaa palautetta sivujen sisällöstä alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse viestinta@aspa.fi tai nimettömänä joka sivulta löytyvän React & Share -palvelun kautta.

    * Pakollinen kenttä yhteydenottoa varten, täytäthän joko sähköpostin tai puhelinnumeron.

    Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
    Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.