Tule töihin Aspa-koti Vallinojalle

Neljä Aspan työntekijää nojaa toisiinsa.

Uusi aistiystävällinen Aspa-kotimme avautuu syyskuussa Vantaan Vallinojalle. Hienojen kotien ja ympäristön lisäksi se tarjoaa upeat puitteet työskentelyyn.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi uutta tiimiä. Etsimme nyt ohjaajia, vastaavaa ohjaajaa, sairaanhoitajaa sekä avustavia työntekijöitä mahdollistamaan asiakkaidemme itsenäistä elämää.

Aspa-koti Vallinoja tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 19 kehitysvammaiselle ihmiselle. Uuden hirsirakenteisen Aspa-kodin rakentamisessa on huomioitu erinomainen akustiikka sekä allergisoimattomat ja ekologiset materiaalit. Aspa-kodin pihapiirissä sijaitsee upea puulämmitteinen pihasauna, tunnelmallinen nuotiopaikka sekä omalla tontilla oleva vehreä, esteetön luontopolku. Täällä tulevat viihtymään niin asukkaat kuin työntekijät. 

Hae viimeistään 23.6.!

Ohjaaja (lähihoitaja) toimii kehitysvammaisten asiakkaidemme tukena ja apuna. Hän ohjaa ja hoitaa heitä arjen eri tilanteissa.

Vastaava ohjaaja (sosionomi) toimii tiiviisti Aspa-kodin johtajan työparina, pääsee perehtymään lähiesihenkilön tehtäviin sekä sijaistamaan Aspa-kodin johtajaa tarpeen mukaan. Työnkuvaan sisältyy myös asiakkaidemme ohjaaminen ja hoito.  

Sairaanhoitaja vastaa muun muassa lääkehoidon suunnitelmasta, lääketilauksista sekä lääkejakonäyttöjen vastaanottamisesta. Työnkuvaan sisältyy myös asiakkaidemme ohjaaminen ja hoito. 

Avustavan työntekijän työnkuvaan sisältyy ruoanvalmistusta ja esillelaittoa sekä Aspa-kodin yhteistilojen ja asiakkaiden asuntojen siivousta. Lisäksi rooliin kuuluu erilaisia avustavia työtehtäviä esimerkiksi asiakkaiden avustaminen peseytymisessä, ruokailussa, pukeutumisessa, liikkumisessa sekä ulkoilussa.