Tuettu asuminen, Iisalmi

Aspa-koti Aronia

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Hanna Keinänen
hanna.keinanen@aspa.fi
044 419 5985

Aspa-koti Aronia
Kyllikinkatu 4
74100 Iisalmi
044 419 5985

Aspa-koti Aronia Iisalmessa tarjoaa tuen tarpeessa oleville aikuisille, perheille ja nuorille apua arkeen ja asumiseen.

Iisalmessa sijaitseva Aspa-koti Aronia tarjoaa palveluita eri-ikäisille ihmisille, lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Ohjaajamme auttavat asiakkaita monissa asioissa. Asiakkaillamme voi olla haasteita arjessa ja omassa elämässään, mielenterveys- ja päihdeongelmia, neuropsykiatrisia häiriöitä tai he voivat olla lastensuojelun tai lastensuojelun jälkihuollon piirissä olevia lapsia tai nuoria.

Tällä hetkellä toimimme Ylä-Savossa, Lapinlahdella ja Siilinjärvellä.

Henkilökohtaista, yksilöllistä palvelua

Tarjoamme

Suunnittelemme ja arvioimme palvelumme yhdessä asiakkaan ja lähiverkoston kanssa. Toimintamme on joustavaa ja palveluun yhdessä sovitut muutokset toteutetaan joustavasti ja viipymättä.

Aspa-koti Aronian palvelut ovat saatavilla arkisin klo 8.00 – 20.00. Tarvittaessa palvelua on saatavilla myös lauantaisin ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan.

Hyvä, että Aspa kannustaa ja pystyy pahastakin asiasta keskustelemaan.

Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan

Autamme asiakkaitamme laittamaan omannäköisen kodin ja pärjäämään itsenäisesti omissa kodeissaan. Tarvittaessa järjestämme asunnon tai voit esimerkiksi hakea vuokra-asuntoa Aspa-säätiöltä.

Porukalla parasta

Aroniassa on yhteensä kahdeksan työntekijää. Olemme koulutukseltamme sosionomeja tai lähihoitaja-sosionomeja. Meillä on osaamista päihde- ja mielenterveystyöstä, perhetyöstä, lastensuojelusta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, voimavarakeskeisestä työskentelystä ja ryhmätoiminnasta. Meidän mielestämme työ Aspassa on monipuolista, itsenäistä ja palkitsevaa. Teemme työtä ”porukalla parasta” -otteella ja iloitsemme onnistumisista yhdessä.

Päivittäistä toimintaamme ohjaa vahvasti Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen toimintatapa.

Vahvistamme ihmistä itsenäiseen elämään.

Viihtyisät tilat Iisalmen keskustassa

Aspa-koti Aronian kodikkaat tilat sijaitsevat Iisalmen keskustassa lähellä linja-auto- ja rautatieasemaa. Järjestämme katutasossa olevissa tiloissamme asiakkaillemme ryhmätoimintaa, perhetapaamisia ja muuta toimintaa.

Tiloissamme on mahdollista ruokailla, valmistaa ruokaa tai levätä. Meiltä löytyy pelejä, leikkikaluja, kirjoja sekä tarvikkeita askarteluun ja luovaan toimintaan.

Miten asiakkaaksi?

Asiakkaat ohjautuvat palveluihimme kotikunnan sosiaalityön tai palveluohjauksen kautta. Voit hakeutua asiakkaaksi ottamalla yhteyttä oman kuntasi sosiaalityöntekijöihin tai palveluohjaajiin tai suoraan Aspa-koti Aroniaan.

Ota yhteyttä

Hanna Keinänen, Aspa-kodin johtaja, p. 044 419 5985

hanna.keinanen@aspa.fi

Laura Airaksinen, vastaava ohjaaja, p. 040 621 1880
Jaana Keränen, ohjaaja, p. 040 581 7467
Saija Kovalainen, ohjaaja, p. 045 657 9303
Tia Korajoki, ohjaaja, p. 040 683 2447
Sirpa Oksanen, ohjaaja, p. 045 636 5212
Jenni Peurajärvi, ohjaaja, p. 044 723 1138
Sijaiset, p. 044 722 5938 ja, p. 044 759 0503
Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Aronian arkea somessa