Tuettu asuminen, Iisalmi

Aspa-koti Aronia

Aspa-koti Aronian kukkasisäänkäynti.

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Helvi Turpeinen
helvi.turpeinen@aspa.fi
040 589 4522

Aspa-koti Aronia
Kyllikinkatu 4
74100 Iisalmi

Aspa-koti Aronia Iisalmessa tarjoaa tuen tarpeessa oleville aikuisille, perheille ja nuorille apua arkeen ja asumiseen.

Iisalmessa sijaitseva Aspa-koti Aronia tarjoaa palveluita eri-ikäisille ihmisille, lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Ohjaajamme auttavat asiakkaita monissa asioissa. Asiakkaillamme voi olla haasteita arjessa ja omassa elämässään, mielenterveys- ja päihdeongelmia, neuropsykiatrisia häiriöitä tai he voivat olla lastensuojelun tai lastensuojelun jälkihuollon piirissä olevia lapsia tai nuoria.

Tällä hetkellä toimimme Pohjois-Savossa.

Henkilökohtaista, yksilöllistä palvelua

Tarjoamme

Suunnittelemme ja arvioimme palvelumme yhdessä asiakkaan ja lähiverkoston kanssa. Toimintamme on joustavaa ja palveluun yhdessä sovitut muutokset toteutetaan joustavasti ja viipymättä.

Aspa-koti Aronian palvelut ovat saatavilla arkisin klo 8.00 – 20.00. Tarvittaessa palvelua on saatavilla myös lauantaisin ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan.

Hyvä, että Aspa kannustaa ja pystyy pahastakin asiasta keskustelemaan.

Asiakkaat asuvat omissa kodeissaan

Autamme asiakkaitamme laittamaan omannäköisen kodin ja pärjäämään itsenäisesti omissa kodeissaan. Tarvittaessa järjestämme asunnon tai voit esimerkiksi hakea vuokra-asuntoa Aspa-säätiöltä.

Porukalla parasta

Olemme koulutukseltamme sosionomeja tai lähihoitaja-sosionomeja. Meillä on osaamista päihde- ja mielenterveystyöstä, perhetyöstä, lastensuojelusta, neuropsykiatrisesta valmennuksesta, voimavarakeskeisestä työskentelystä ja ryhmätoiminnasta. Meidän mielestämme työ Aspassa on monipuolista, itsenäistä ja palkitsevaa. Teemme työtä ”porukalla parasta” -otteella ja iloitsemme onnistumisista yhdessä.

Päivittäistä toimintaamme ohjaa vahvasti Aspassa käytössä oleva henkilökeskeinen toimintatapa.

Vahvistamme ihmistä itsenäiseen elämään.

Viihtyisät tilat Iisalmen keskustassa

Aspa-koti Aronian kodikkaat tilat sijaitsevat Iisalmen keskustassa lähellä linja-auto- ja rautatieasemaa. Järjestämme katutasossa olevissa tiloissamme asiakkaillemme ryhmätoimintaa, perhetapaamisia ja muuta toimintaa.

Tiloissamme on mahdollista ruokailla, valmistaa ruokaa tai levätä. Meiltä löytyy pelejä, leikkikaluja, kirjoja sekä tarvikkeita askarteluun ja luovaan toimintaan.

Miten asiakkaaksi?

Asiakkaat ohjautuvat palveluihimme hyvinvointialueen sosiaalityön tai palveluohjauksen kautta. Voit hakeutua asiakkaaksi ottamalla yhteyttä oman hyvinvointialueesi sosiaalityöntekijöihin tai palveluohjaajiin tai suoraan Aspa-koti Aroniaan.

Ota yhteyttä

Helvi Turpeinen, Aspa-kodin johtaja, p. 040 589 4522

helvi.turpeinen@aspa.fi

Maarit Heinonen, vastaava ohjaaja, p. 040 683 2447
Saija Kovalainen, ohjaaja, p. 045 657 9303
Sirpa Oksanen, ohjaaja, p. 045 636 5212
Marjaana Hiltunen, , p. 044 772 0222
Elina Parviainen, , p. 044 759 0503
Ohjaaja, , p. 044 722 5938
Sijaiset , 044 759 0503 ja , p. 044 419 5985

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)aspa.fi

Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Keskustele kanssamme ja seuraa meitä somessa