Työmenetelmien perehdytyspäivä 31.5. Jyväskylässä

Järjestämme ilmaisen työmenetelmien perehdytyspäivän sosiaalialan ammattilaisille 31.5.2024 Jyväskylässä! Työskenteletkö lastensuojelussa ohjaajana, perhetyössä tai lapsiperhesosiaalityön kentällä? Tämä päivä on juuri sinulle!

Paikka: Original Sokos Hotel Alexandra, 2. kerros
Aika: Perjantai 31.5.2024 kello 9-15

Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton Omat avaimet 4You -toiminnassa on kehitetty menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla voi vahvistaa asiakkaiden voimavaroja sekä ottaa puheeksi ja sanoittaa hankaliakin aiheita.

Toukokuussa on mahdollisuus tulla ottamaan menetelmät haltuun Jyväskylässä ja sen lisäksi pohtia omaa työotetta, puheeksi ottamista sekä kuulla kokemuspuheenvuoroja.

Päivä on rakennettu lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun ohjaajille sekä perhetyön ammattilaisille.

Samalla päivä on mitä parhain verkostoitumiseen ja kohtaamiseen yhteisten asioiden äärellä.

Perehdytys on ilmainen ja osallistujat saavat menetelmäpaketin mukaansa. Ruokailut tapahtuvat omakustanteisesti. Jyväskylän keskustasta löytyy useita hyviä lounaspaikkoja.

Päivän aikana kuullaan myös lyhyt tietoisku Keski-Suomen alueella starttaavasta vanhempien tuen toiminnasta, mitä se on, kenelle ja miten voimme yhdessä työskennellä vanhemmuuden tukemiseksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan 22.5. mennessä: link.webropol.com/s/perehdytysjkl.
Mukaan mahtuu 40 osallistujaa.

Lisätietoja toiminnasta sekä työmenetelmien perehdytyspäivästä:
Kehittämissuunnittelija Sanna Inkiläinen, p. 040 5137563 tai sanna.inkilainen@aspa.fi

Omat avaimet 4You

Vahvistamme arjessa ja itsenäistymisessä tukea tarvitsevien 16–40-vuotiaiden henkilöiden osallisuutta, voimavaroja, itsenäisen elämän valmiuksia Itä- ja Keski-Suomen alueella. Tarjoamme osallistujille heidän omiin voimavaroihin perustuvaa toimintaa ja vertaistukea sekä nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille nuorten tarpeisiin vastaavia työmenetelmiä.

Omat avaimet 4You on Aspa-säätiön ja Mielenterveyden keskusliiton yhteistä kehittämistoimintaa.

Omat avaimet 4You – tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille