Kesätyö Aspa Palveluilla

Aspa Palvelut Oy on kotimainen ja yhteiskunnallinen asumispalveluita tuottava yritys. Kohtaamme jokaisen omana itsenään ja tuemme asiakkaitamme itsenäiseen elämään. Kesätyökin on meillä ihmisen hommaa!

Tarjoamme vuonna 2022 kesätöitä useammalle kymmenelle sote-alan ammattilaiselle eri puolilla Suomea. Oletpa sitten alalle valmistuva tai jo kokenut tekijä, meillä on paikka sinulle.

Kesätyöntekijät työskentelevät ohjaajina asumispalveluyksiköissämme eli Aspa-kodeissa. Ohjaajat toimivat moniammatillisessa työyhteisössä, jossa opimme toinen toisiltamme. Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa työporukkaa.

Katso avoimet kesätyöpaikat rekrytointipalvelustamme!

Millaista työ on?

Tuemme asiakasta hänen arjessaan erilaisissa tilanteissa ja paikoissa. Aspa-kotimme tarjoavat itsenäistä elämää edistäviä palveluja asiakkaan omaan kotiin. Tuetussa asumisessa ohjaajan työ on usein liikkuvaa työtä asiakkaan kodin ja arjen toimintojen sijainnista riippuen.  Palveluasumisessa ja tehostetussa palveluasumisessa asiakas asuu  Aspa-kodin yhteistilan ja henkilökunnan läheisyydessä.

Työ on palkitsevaa ja itsenäistä, mutta työyhteisö on tarvittaessa tukenasi. Päivien sisällöt vaihtelevat, meillä työ ei ole ainoastaan tiettyä tehtävää sisältävää tekemistä, vaan koko tiimi tukee monipuolisesti asiakkaan itsenäistä elämää. Aspassa oma persoona saa näkyä.

”Töihin on kiva tulla ja siellä on hyvä olla. Aspa Palveluilla tehdään asiat oikein."

Mitä odotamme kesätyöntekijältä? 

Voit hakea meille kesätöihin, kun sote-alan opinnoistasi 2/3 on suoritettuna. Useimmilla ohjaajilla on lähihoitajan tutkinto, mutta meillä työskentelee myös paljon sosionomeja, sairaanhoitajia ja muita alan ammattilaisia. Asumispalvelutyössä pärjää erinomaisesti reippaalla ja joustavalla asenteella. Edellytämme, että jokainen työntekijämme sitoutuu noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Avainlippu, suomalaista palvelua.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittyä mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntijaksi tai oppia työskentelemään eri tavoin vammaisten ihmisten kanssa. Parhaassa tapauksessa sinua odottaa vakituinen työpaikka valmistumisesi jälkeen.

Työpaikan ja tärkeän työkokemuksen lisäksi saat:

  • työyhteisön ja esihenkilön tuen
  • hyvän perehdytyksen
  • liikunta- ja kulttuuriedun (Smartum)
  • mahdollisuuden jatkaa työskentelyä kesän jälkeenkin esimerkiksi keikkatöiden parissa
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen

”Sinun työsi onnistuminen on minun hommaani”, lupaavat kaikki esihenkilömme. Lue lisää esihenkilölupauksesta

Asumispalveluyksiköitä eli Aspa-koteja on 40 eri puolilla Suomea. Tutustu Aspa-koteihin!

Kesäoppisopimus Aspassa 

Kesäoppisopimuksen avulla saat arvokasta työkokemusta ja samalla edistät opintojasi kesän aikana. Pääset työskentelemään aidossa työympäristössä ja tekemään töitä yhtenä tiimin jäsenenä.  

Odotamme, että sinulla on 2/3 opinnoista suoritettuna. Teet töitä vähintään 25 tuntia viikossa Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisella palkkauksella nimetyn työpaikkaohjaajan avustamana. Paperityöt hoitaa oppilaitos. 

Kysy lisää avoimista kesäoppisopimuspaikoista suoraan Aspa-kotien johtajilta ja oppilaitoksestasi!

Aspa Palvelut Oy on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.