Etsimme viestintäasiantuntijaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen viestintäasiantuntijaa Helsinkiin. Olisitko se sinä?

Viestintäasiantuntijana suunnittelet ja toteutat Aspan viestintää monikanavaisesti osana pientä viestintätiimiämme. Olemme yhteiskunnallinen toimija ja viestintäasiantuntijana pääset tekemään töitä Aspa-säätiön sekä asumispalveluita tuottavan yhtiömme Aspa Palvelut Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Etsimme tehtävään oma-aloitteista, idearikasta ja aikaansaavaa viestijää, jolla pysyy langat käsissä.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi

  • verkkosivujen ylläpito (WordPress) ja analytiikka
  • videoiden editointi ja tekstittäminen
  • somekanavien päivittäminen ja sisällönsuunnittelu
  • uutisten ja juttujen kirjoittaminen
  • saavutettavien materiaalien toteutus ja saavutettavuusosaamisen konsultointi
  • työyhteisöviestinnän kehittäminen (Microsoft Teams)
  • uutiskirjeiden laatiminen ja lähettäminen
  • kuvankäsittely ja taittotehtävät

Mitä odotamme sinulta?

Viestintäasiantuntijana sinulla on osaamista digitaalisesta viestinnästä ja kirjoitat mielelläsi juttuja sekä uutisia. Sosiaalinen media sekä analytiikkatyökalut ovat sinulla hyvin hallussa. Sinulla on erinomaiset kirjalliset ilmaisutaidot, hyvä visuaalinen silmä sekä taiton ja kuvankäsittelyn perusteet hallussa. Tiedät, millaista on saavutettava viestintä ja miten saavutettavuus huomioidaan sisältöjä suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus vastuullisista viestinnän tehtävistä. Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, hyvää yhteistyökykyä ja intoa tukea asiantuntijoitamme heidän omassa viestinnässään. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa pääset tekemään monipuolisia viestinnän tehtäviä sekä vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Haluamme kehittää tapaamme viestiä ja vuorovaikuttaa asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Viestintäasiantuntijana olet tässä keskeisessä roolissa.

Toimistomme sijaitsee uusissa ja viihtyisissä tiloissa Helsingin Malmilla. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä laajoilla työterveyshuollon palveluilla. Työntekijöillämme on myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Kiinnostuitko? Hae pian!

Hae tehtävää lähettämällä videohakemuksesi (max 2 min), CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen johanna.tonttila@aspa.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.12.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi viestintäjohtaja Johanna Tonttilalta,
p. 041 510 6955, pe 18.12. klo 9-11 ja ti 22.12. klo 12-14.

Me Aspa-säätiössä haluamme, että kuka tahansa meistä pystyy elämään itsenäistä elämää. Hankimme oman kodin ihmisille, joilla ei usein muuten olisi mahdollisuutta omaan asuntoon. Kohtaamme jokaisen omana itsenään.