Haemme Aspa-kodin johtajaa Vantaalle

Nainen hymyilee Aspa-huppari päällä.

Sote-alan esihenkilö, kiinnostaisiko sinua olla luomassa jotakin aivan uutta? Haluaisitko päästä mukaan uuden, aistiystävällisen yksikkömme toiminnan käynnistämiseen?

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Aspa-kodin johtajaa käynnistämään uutta yksikköämme Vantaan Vallinojalle. Aspa-koti aloittaa toimintansa 1.9.2024 ja tulee tarjoamaan ympärivuorokautista palveluasumista 19 kehitysvammaiselle ihmiselle. Uusi aistiystävällinen Aspa-koti mahdollistaa asiakkaille itsenäisen elämän turvallisessa ympäristössä sekä tarjoaa työntekijöille hienot puitteet työskennellä.

Hirsirakenteisessa Aspa-kodissa on huomioitu erinomainen akustiikka sekä allergisoimattomat ja ekologiset materiaalit. Pihapiirissä sijaitsee upea puulämmitteinen pihasauna, tunnelmallinen nuotiopaikka sekä omalla tontilla oleva vehreä, esteetön, luontopolku. 

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit kannustavana ja valmentavana lähiesihenkilönä moniammatilliselle tiimille ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä. Pääset kokoamaan oman tiimisi, johon kuuluvat vastaava ohjaaja, 12 lähihoitajaa sekä 2 avustavaa työtekijää.

Arvostamme erityisesti:

  • Soveltuvaa sote-alan AMK-tutkintoa (YAMK-tutkinto katsotaan eduksi)
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • Vahvaa kokemusta kehitysvammatyöstä
  • IMO-koulutusta
  • Korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista
  • Kokemusta esihenkilötehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, jossa tehdään isoja asioita inhimillisesti ja kestävästi. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien osaavaa verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esihenkilönäsi toimivalla palvelupäälliköllä on vahva kokemus kehitysvammatyöstä ja hän on tottakai myös tukenasi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä ainutkertaisen mahdollisuuden päästä käynnistämään täysin uutta aistiystävällistä yksikköä sekä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sote-alan johtotehtävissä.

Mukavan työn ja työkavereiden lisäksi tarjoamme sinulle myös hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka. Kerrothan meille hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lähetä hakemus!

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 24.5.2024 mennessä. Hae pian ja tule tekemään kanssamme ihmisen hommaa! Hae tästä.

Tuleva esihenkilösi palvelupäällikkö Tiina Apajasaari antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Tiinan tavoitat arkipäivisin: 040 831 8750 / tiina.apajasaari@aspa.fi