Haemme Aspa-kodin johtajaa Villa Huviin Espooseen

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin?

Nykyisen esimiehen siirtyessä uusien haasteiden pariin, haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Espoossa sijaitsevan Aspa-koti Villa Huvin toiminnasta.

Aspa-koti Villa Huvi tarjoaa kodin kehitysvammaisille nuorille aikuiselle. Asukkailla on laajat ja moninaiset hoivan ja hoidon tarpeet, joten he tarvitsevat apua ja tukea päivittäisissä toiminnoissaan. Vastaamme näihin tarpeisiin henkilökeskeisellä ja kuntouttavalla toimintatavalla.

Mitä Aspa-kodin johtajan työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit lähiesimiehenä Aspa-kodin henkilöstölle ja teet tiivistä yhteistyötä omaisten sekä tilaajien kanssa.

Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Haemme oma-aloitteista tiimipelaaja, joka kykenee organisoimaan työympäristöä, eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä.

Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Aspa-kodin johtajana sinulla tulee olla vähintään sote-alan opisto-/amk-tutkinto, kokemusta vammaistyöstä sekä vähintään kolme vuotta kokemusta esimiestyöstä ja olet rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Mitä Aspa tarjoaa Sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esimiehenäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka.

Kuvailimmeko juuri Sinut? Mahtavaa! Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen otsikolla Aspa-kodin johtaja, Villa Huvi osoitteeseen hr@aspa.fi viimeistään 3.1.2021. Tuothan hakemuksessasi selkeästi ilmi, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.12. klo 9.00 – 11.00, 18.12. klo 13.00 – 15.00 sekä 31.12. klo 9.00 – 10.00 palvelupäällikkö Tiina Apajasaari, puh. 040 831 8750.

Tutustu Aspaan työnantajana