Porin Uusikoivisto tarjoaa kodin Aspa Palvelujen asukkaille

Nainen istuu sängyllä ja ohjaaja selkä kameraan päin.

Satakunnan alueella sijaitsevat Aspa-kodit kehittyvät ja kasvavat. Porin Uudellakoivistolla sijaitseva Aspa-koti mahdollistaa asiakkaiden itsenäisen ja turvallisen elämän.

Porin Karjarantaan on avautumassa uusi Aspa-koti, jonne asukkaat pääsevät muuttamaan jo kesäkuun aikana. Suurin osa Karjarantaan muuttavista asukkaista on odottanut uuden asumisyksikön avautumista väliaikaisissa tiloissa Porin Uudellakoivistolla.

Uudenkoiviston tilat tullaan kiinteistön omistajan toimesta perusparantamaan Aspa Palvelujen käyttöön. Korjausten jälkeen kiinteistö mahdollistaa uusien asukkaiden asumisen ja heidän tarvitsemansa palvelut.

”Omistaja on sitoutunut tekemään Uudenkoiviston rakennuksiin perusparannustasoisia korjauksia, jotta tilat täyttävät niille asetetut vaatimukset. Arvioitu valmistumisaika on marraskuussa 2023. Yhteisölliset tilat mahdollistavat hyvin palvelujen tuottamisen ja sijainti on mainio”, kertoo Aspa Palvelujen asiakkuusjohtaja Mika Thessman.

Uudellakoivistolla sijaitseva Aspa-koti tarjoaa yhteisöllistä ja tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille. Yhteisöllinen asuminen on tavoitteellista toimintaa, jolla tuetaan asiakkaan itsenäistä elämää. Tavoitteena on, että asiakas voi kuntouduttuaan muuttaa tuettuun tai itsenäiseen asumiseen.

Lisätietoja: Aspa Palvelut Oy, Mika Thessman, asiakkuusjohtaja, p. 043 211 2244, mika.thessman@aspa.fi