Haemme Aspa-kodin johtajaa Helsinkiin

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin?

Nykyisen johtajan siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Helsingin Vuosaaressa sijaitsevien Aspa-koti Korallin ja Aspa-koti Simpukan toiminnasta.

Aspa-koti Koralli tarjoaa ympärivuorokautisia tehostetun palveluasumisen palveluja 11 liikuntavammaiselle henkilölle ja samassa pihapiirissä viereisessä kerrostalossa Aspa-koti Simpukka tarjoaa tehostetun palveluasumisen palveluja 11 aivovammaiselle henkilölle. Asiakkaat ovat iältään 30-65 -vuotiaita.

Mitä Aspa-kodin johtajan työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit moniammatilliselle 16 työntekijän tiimille kannustavana ja valmentavana lähiesimiehenä ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä.

Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaidemme sekä henkilökuntamme tarpeita, iloitset pienistäkin onnistumisista ja johdat kotien arkea omalla esimerkilläsi. Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Haemme oma-aloitteista tiimipelaaja, joka kykenee organisoimaan työympäristöä eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia, laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia palveluita.

Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti

  • soveltuvaa sote-alan amk-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta vaikeasti vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä
  • kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä
  • organisointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)

Mitä Aspa tarjoaa Sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esimiehenäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka.

Kuvailimmeko juuri Sinut? Mahtavaa!

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen otsikolla Aspa-kodin johtaja, Koralli-Simpukka osoitteeseen hr@aspa.fi viimeistään 28.02.2021. Tuothan hakemuksessasi selkeästi ilmi, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Pietarinen p. 041 507 1323.

Tutustu Aspaan työnantajana