Haemme Aspa-kodin johtajaa Helsingin Pohjois-Haagaan

Nainen hymyilee Aspa-huppari päällä.

Haluaisitko työskennellä kotimaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot? Meillä pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palvelujamme sekä vastaamaan asiakkaidemme ja sotealan muuttuviin tarpeisiin.

Nykyisen johtajan siirtyessä uusiin tehtäviin talon sisällä, haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Aspa-koti Sopulirinteen ja Suvikummun toiminnasta. Aspa-kodit sijaitsevat Helsingin Pohjois-Haagassa samassa rakennuksessa eri kerroksissa.

Lue lisää ja hae!

Aspa-kodit tarjoavat yhteisöllistä asumista sekä tuettua asumista erityistä tukea tarvitseville neurokirjon henkilöille ja mielenterveyskuntoutujille sekä ympärivuorokautista palveluasumista nuorille aikuisille, joilla on yksilöllisiä avuntarpeita. Asiakkainamme on mm. kehitysvammaisia ihmisiä, mielenterveyskuntoutujia ja henkilöitä, joilla on autismin kirjon häiriöitä.

Mitä Aspa-kodin johtajan työnkuvaan sisältyy?

Etsimme oma-aloitteista ja innovatiivista tiimipelaajaa, joka kykenee organisoimaan työympäristöään eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä.

Toimit kannustavana ja valmentavana lähiesihenkilönä moniammatilliselle tiimille ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä. Tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Arvostamme erityisesti

  • soveltuvaa sote-alan AMK-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta vammaisten henkilöiden ja/tai mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä
  • kokemusta esihenkilötehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus -ja organisointitaitoja
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut).

Mitä Aspa Palvelut tarjoavat sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esihenkilönäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä huikean mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sote-alan johtotehtävissä.

Mukavan työn ja työkavereiden lisäksi tarjoamme sinulle myös hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka. Kerrothan meille palkkatoiveesi. Työn aloitus 20.3/sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 9.3.2023. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.  

Palvelupäällikkö Tiina Apajasaari antaa mielellään lisätietoja tehtävästä. Tiinan tavoitat parhaiten: 24.2 klo 9-11, 1.3 klo 12-15 ja 9.3 klo 12-15 numerosta 040-8318750 tai sähköpostilla tiina.apajasaari@aspa.fi