Lahjoittamalla mahdollistat itsenäisen elämän

Käsi, jonka päällä leijuu sydän. Hyväntekeväisyyden symboli.

Aspa-säätiössä teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Vuokrakotien lisäksi tarjoamme eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille mielekästä sisältöä elämään ja ratkomme yhdessä itsenäisen arjen toteuttamiseen liittyviä haasteita. Nyt sinäkin voit olla mukana mahdollistamassa mielekästä elämää.

Kerättyjen varojen avulla tarjoamme eri tavoin vammaisten ihmisten ja mielenterveyskuntoutujien toiveiden ja tarpeiden mukaista mielekästä tekemistä yhdessä toisten ihmisten kanssa. Tekeminen voi käytännössä olla erilaisia harraste- ja toimintaryhmiä, harrastekokeiluja, osallistumista kulttuuritapahtumiin, liikuntaa ja ulkoilua eri muodoissaan, retkiä ja tietoteknisten taitojen opiskelua.

Monet asiakkaamme ovat löytäneet kauttamme uuden harrastuksen ja uusia ihmisiä elämäänsä, saaneet arjen haltuun, oppineet digitaitoja, osallistuneet asumisen ja palvelujen kehittämiseen, tutustuneet itseensä ja löytäneet omia voimavaroja. Nämä kaikki ovat avaimia itsenäisen elämän onnistumiseen.

Kiitos avustasi!

Näin voit lahjoittaa:

Rahankeräyslupa

Poliisihallituksen lupanumero RA/2021/946. Se on voimassa toistaiseksi koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lahjoitusvarat käytetään Aspa-säätiön yleishyödylliseen toimintaan tarjoamalla mielekäs arki eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille.