Ole sinäkin digimahdollistaja!

Kaksi naista tutkii pädiä.

Digimahdollistaja on arjen tukipalveluiden työntekijä, joka tukee asiakkaidensa arkea ja osallisuutta digitaalisessa yhteiskunnassa.

Digimahdollistajan rooli on sitä, että keskustellaan digiasioista, tutustutaan digisisältöihin ja harjoitellaan digitaitoja yhdessä asiakkaan kanssa. Jokaiselle löytyy varmasti oma tapa edistää asiaa. Tavoitteena on parantaa asiakkaiden mahdollisuuksia saada digitukea ja -opastusta osana arjen tuen palveluita.

Lähde mukaan Digimahdollistaja-kampanjaan

Digimahdollistaja-kampanjamme nostaa esiin arjen tuen ammattilaisen roolia digitaalisen osallisuuden tukemisessa sekä antaa vinkkejä sen toteuttamiseen osana asiakkaan arkea. Ääneen pääsevät niin työntekijät kuin asiakkaat. Kampanja-aika on 15.-31.3.2024. Haluamme kuulla juuri sinun näkemyksesi ja kokemuksesi! Liity mukaan jakamalla omat vinkkisi ja tarinasi Instagramissa hashtagilla #digimahdollistaja. Seuraa meitä Instagramissa @digiloikkarit_toiminta ja pysy ajan tasalla.

Jokainen pienikin teko on askel kohti parempaa digitaalista osallisuutta. Kiitos, että olet mukana tukemassa asiakkaita tässä tärkeässä asiassa!

Avuksi Digimahdollistajan-opas

Tarjoamme työkaluja ja ohjeita asiakkaiden digiosallisuuden vahvistamiseksi Digimahdollistaja-oppaan muodossa. Se on suunnattu erityisesti arjen tuen palveluissa työskenteleville ammattilaisille. Opas sisältää tukimateriaalia videoina, teksteinä sekä linkkivinkkeinä, joiden avulla työntekijä pystyy mahdollistamaan asiakkaille digimaailmaan tutustumisen helposti, aikaa säästävästi sekä osana muita arjen tukitoimia.