Aspa-konsernin johtoryhmän TET-harjoittelu 

Koulutarvikkeita keltaisella pöydällä.

Aspa-konsernin johtoryhmän jäsenet tutustuvat Aspa-koteihin ja eri tiimien toimintaan yhden työpäivän ajan marras- joulukuun vaihteessa.

Viikolla 48 kaikki konsernin johtoryhmän jäsenet suorittavat TET-harjoittelun. Johtajat jättävät työkoneensa toimistolle ja osallistuvat käytännön työhön eri puolilla Aspaa. Työelämään tutustumisjakson aikana harjoittelijan saavat joukkoonsa pari Aspa-kotia, Aspa Palveluiden myynti, Aspa-säätiön Hymis-hanke, kiinteistöt sekä Aspan asiakaspalvelu. Päivä antaa hienon mahdollisuuden olla läsnä kohtaamassa työntekijöitä ja asiakkaita sekä tutustua työtehtäviin paremmin.  

“Haluamme johtoryhmässä ymmärtää entistä paremmin sitä monipuolista työtä, jota Aspan ammattilaiset tekevät päivittäin ympäri Suomen. Samalla haluamme oppia tuntemaan ihmisiä sekä tarjota mahdollisuuden tutustua myös meihin paremmin. Toivon TET-päivän laajentavan johtoryhmän jäsenten ymmärrystä ja antavan meille eväitä tarkastella päivittäistä tekemistä sekä pidemmän tähtäimen suunnittelua eri näkökulmista”, pohtii Aspa-säätiön toimitusjohtaja Tuomas Koskela. 

Tuomas tutustuu päivän aikana Aspa-säätiön Hymis-hankkeen toimintaan Jyväskylässä. Hankkeen tavoitteena on vammaisten ja autismikirjolla olevien nuorten mielen hyvinvoinnin ja identiteetin vahvistaminen. Harjoittelun aikana on hieno mahdollisuus tavata hankkeen työntekijöiden lisäksi toimintaan osallistuvia nuoria. 

“Meillä kaikilla on tärkeä tehtävämme ja paikkamme osana Aspaa. Jotta me johtoryhmässä osaisimme entistä paremmin tehdä kaikkia koskevia onnistuneita päätöksiä, haluamme nähdä ja kokea aspalaista arkea muutenkin kuin oman näkökulmamme kautta. TET-harjoittelun myötä pääsemme hetken olemaan osa meille uutta työyhteisöä ja työtä. Yksi päivä tai työvuoro on lyhyt, mutta silti toivottavasti lisäämme ymmärrystä toistemme tehtävistä ja edistämme avoimempaa yhteyttä toisiimme”, kertoo Aspa Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Seija Milonoff. 

Seija pääsee TET-harjoitteluun Espoossa sijaitsevaan Aspa-koti Villa Huviin. Se on 15 kehitysvammaisen nuoren koti, jossa heille tarjotaan tehostettua palveluasumista. 

TET-harjoittelua voit seurata Aspan somekanavissa #johdonTET  

Lisätietoja: Noora Viitanen, viestintä- ja markkinointijohtaja, noora.viitanen@aspa.fi, p.040 6546 908